ОСНОВНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ
Array
Ключові слова:
розвиток готельно-ресторанного господарства, індустрія гостинності, ресторанна справа, готельний бізнесАнотація
Мета статті полягає в визначенні та систематизації пріоритетних напрямів розвитку готельно-ресторанного господарства України. Розглянуто інноваційні, інвестиційні, маркетингові, організаційні та інші напрями розвитку галузі, а також пріоритетність державної підтримки підприємств готельно-ресторанної галузі, що сприятиме залученню більшого контингенту споживачів.
Посилання
Osoblivostі rozvitku gotelnogo ta restorannogo gospodarstva v Ukraїnі. Retrieved from: http://econf.at.ua/publ/konferencija_2016_10_20_21/sekcija_5_ekonomichni_nauki/osoblivosti_rozvitku_gotelnogo_ta_restorannogo_gospodarstva_v_ukrajini/54-1-0-1247
Tendentsii razvitiya sovremennogo gostinichnogo khozyaystva. Retrieved from: http://tourlib.net/statti_tourism/morozov2.htm
Osnovnye napravleniya innovatsionnogo razvitiya gostinichnoy industrii. Retrieved from:: http://tourlib.net/statti_tourism/kocuba.htm
Osoblivostі rozvitku restorannogo gospodarstva v Ukraїnі. Retrieved from: http://tourlib.net/statti_ukr/yashyna.htm
Sovremennye tendentsii razvitiya industrii gostepriimstva. Retrieved from: http://dw6.ru/sovremennyye_tendentsii_razvitiya_industrii_gostepriimstva.html
Zabaev, Yu.V., Ryabova, І.A., Drachevoy, O.L. (2010) Yekonomіka і organіzatsіya turizmu: mіzhnarodniy turizm. - M: KnoRus, 568.
Sovremennye tendentsii razvitiya mirovoy industrii gostepriimstva. Retrieved from: https://buklib.net/books/23031/
Dzhandzhugazova, Ye.A. (2005) Marketing v industrii gostepriimstva: uchebnoe posobie dlya vuzov. – 2-e izd., ispr. – M.: Akademiya, 224.
Etapy razvitiya mirovoy industrii gostepriimstva. Retrieved from: https://www.e-reading.club/chapter.php/96118/8/Osnovy_industrii_gostepriimstva.html
Gosudarstvennoe regulirovanie razvitiya gostinichnogo khozyaystva: problemy i perspektivy. Retrieved from: http://www.info-library.com.ua/libs/stattya/5056-derzhavne-reguljuvannja-rozvitku-gotelnogo-gospodarstva-problemi-ta-perspektivi.html
Suchasniy stan, perspektivi ta tendentsії rozvitku restorannogo gospodarstva v Ukraїnі. Retrieved from: http://market-infr.od.ua/journals/2018/16_2018_ukr/13.pdf
Domіnska, O. Ya., Batkovets, N. O. (2017) Suchasniy stan ta іnnovatsіynі protsesi rozvitku gotelno-restorannogo bіznesu v Ukraїnі. Vіsnik Lvіvskogo torgovelno-ekonomіchnogo unіversitetu. Yekonomіchnі nauki, 52, 39-41.
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Автори, які публікуються у цьому збірнику, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії CC BY-NC-ND 4.0 (із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Без Похідних 4.0 Міжнародна), котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).